مقایسه چراغ خطی روکار و توکار

لاینر توکار و روکار، لاینر های توکار، لاینر های روکار

 چراغ روکار خریداری کنیم یا توکار؟ چراغ سقفی توکار مناسب تر است یا چراغ روکار؟ تفاوت بین چراغ روکار و توکار چیست؟  چراغ توکار یا روکار؟ کدام را بخریم؟ این پست «مقایسه چراغ توکار و روکار» به شما کمک میکند تا تفاوت بین چراغ روکار و توکار را بدانید و درهنگام خرید و انتخاب بهترین تصمیم را بگیرید. همراه ما باشید تا در مورد این دو دسته چراغ بیشتر بدانید.

تفاوت اصلی بین چراغ توکار و روکار چیست؟

مهم ترین تفاوت بین چراغ روکار و چراغ توکار، در نوع و محل نصب است. اسم این دومدل چراغ بیانگر نوع آن است، چراغ توکار، به صورت توکار و در داخل دیوار و سقف های کاذب نصب می گردد، اما چراغ روکار روی سطح سقف یا دیوار و یا زمین قرار میگیرد. به عنوان مثال چراغ خطی سقفی توکار را در بسیاری از ساختمان های اداری، تجاری و حتی صنعتی می بینید، چراغ های خطی روکار هم از آنجایی که ظاهر زیبا و جدیدی دارد در محیط های تجاری، تفریحی، گردشگری، محیط‌های بزرگ و فروشگاه‌ها نصب می گردد.

میزان دشواری نصب چراغ توکار و روکار از دیگر تفاوت بین این دو چراغ می باشد. شما می توانید چراغ سقفی توکار را حین ساخت سازه و سقف محیط نصب کنید، اما چراغ روکار را با یک سیم کشی بعد از ساختمان سازی و ایجاد سقف نیز، روی سطح قرار دهید.  نصب هر دو چراغ روکار و توکار ساده اما روکار راحت تر بوده و محدودیتی نخواهد داشت. از چراغ های روکار سقفی مانند چراغ ریلی ، چراغ خطی، چراغ آویز مدرن، لوسترها و… میتوان در هر محیطی استفاده کرد. اما چراغ توکار، محدودیت فضایی دارد.

از دیگر تفاوت چراغ توکار و روکار، زیبا و جدید بودن چراغ های روکار: زیبایی چراغ های روکار، از مزیت های مهم این مدل چراغ نسبت به چراغ توکار است. در چراغ‌های روکار همه ی ظاهر آن معلوم است. درست است که هر مدل این چراغ‌هابرای نورپردازی مناسب‌ هستند اما چراغ های روکار جنبه زیبایی هم دارند و شما هنگامی که میخواهید محیط را کمی تغییر بدهید، میتوانید از انواع چراغ روکار نیز بهره ببرید.

تامین روشنایی عمومی با چراغ توکار

از چراغ توکار معمولا در تامین روشنایی عمومی استفاده می گردد. به طورمثال در یک فروشگاه از چند چراغ توکار نصب میشود و یا یک چراغ خطی توکار  در داخل سقف کاذب قرار گرفته است و برای جلب توجه و به وجود آمدن جذابیت،  از چند چراغ روکار ریلی نیز استفاده می گردد. برای مثال برای ایجاد نور به طور یکنواخت در ویترین مغازه، چراغ توکار سقفی نصب شده و جهت تابیدن نور به یک محصول ویژه، چراغ ریلی در سقف یا دیوار ویترین نصب می گردد.

کاربردهای چراغ سقفی توکار و روکار

چراغ توکار و روکار دو مدل چراغ متفاوت هستند که هم برای ر وشنایی داخلی وهم نورافشانی استفاده میشود. چراغ توکار اغلب به دیوارها یا سقف یک اتاق نصب می‌شود و معمولا یک شاخه روشنایی دارد که نور را به سمت پایین هدایت می کند. این نوع چراغ معمولاً برای نورپردازی کلی اتاق استفاده می‌ گردد و می‌تواند به تنهایی یا به همراه دیگر چراغ‌ها استفاده گردد. برای مثال برای، نورپردازی کافی شاپ، نورپردازی محیط کار، مراکز آموزشی و… میتوان از چراغ روکار یا توکار بهره برد. طراحی این نوع چراغ به گونه‌ای است که نور را به  طورمستقیم به محل کاربردش ارسال می‌کند. اما همان گونه که گفتیم، چراغ روکار محدودیتی در نصب ندارد.

 

چراغ‌های روکار محبوب معماران شده است چرا که در طراحی فضاهای مختلف استفاده می­‌شوند. برتری که چراغ روکار نسبت به چراغ توکار دارد این است که تقریبا در هر مکانی بدون نیاز به تغییر ساختمان سقف، به راحتی نصب می گردد. چراغ های روکار را  در اشکال و اندازه‌های متنوع موجود هستند. مزیت اصلی چراغ های روکار این است که ساختار بدنه و  طراحی ظاهر ، رنگ چراغ مشخص است و همین سبب می گردد تا محیط تغییر کند و جذاب گردد.   در ادامه به طور خلاصه به چند نمونه از چراغ‌های روکار اشاره می کنیم.

چراغ های سقفی ریلی از رایج ترین و پرفروش ترین چراغ های روکار

 جذاب ترین و پرکاربردترین چراغ های روکار، چراغ های ریلی می باشد. این چراغ ها قابلیت تنظیم دارند و نوری قوی ایجاد میکنند. چراغ ریلی، ظاهر مدرنی دارد و معماران در هنگام انتخاب بین چراغ توکار و چراغ روکار، این مدل را انتخاب میکنند.  چراغ‌ آویز سقفی، مقرون به صرفه‌تر و کم حجم‌تر از لوسترهاست؛ به همین دلیل در دل بسیاری از معماران بسیار جا خوش کرده است.  اگر بین انواع چراغ توکار و روکار، قصد خرید چراغ ریلی را پیدا کردید، از همینجا اقدام کنید.

چراغ های خطی روکار، بهترین انتخاب هستند

بسیاری از مشتریانی که برای محیط تجاری خود از ما میپرسند که چراغ توکار بخریم یا روکار؟ ما بین دیگر چراغ های روکار و توکار مثل چراغ ریلی، چراغ خطی نیز پیشنهاد می کنیم. البته ما دو نوع چراغ خطی داریم، یکی روکار و دیگری توکار. جالب است بدانید که از چراغ روکار مدل خطی، میتوانیم به عنوان المان بصری برای جذابیت محیط و تغییر دکوارسیون داخلی استفاده کنیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *